Tips på finnmedel


Jag skrev tidigare om att jag börjat dricka lite äppelcidervinäger varje dag för att motverka mina hudproblem och nu har jag börjat använda äppelcidervinäger som ett finnmedel också. Jag tar lite äppelcidervinäger på en bomullsrondell eller en bomullspinne och baddar mot finnen och det funkar faktiskt. Jag upplever det som att finnen läker snabbare och motas tillbaka till viss del.

Jag har tidigare testat ett finnmedel från 100% Pure som var värdelöst och jag har också testat ett från Primavera som jag inte heller är särskilt nöjd med, recension på det kommer snart. Faktum är att något så enkelt som äppelcidervinäger har funkat mycket bättre än de köpta finnmedel jag testat, känns alltid lika kul när man kan använda sig av saker man har i köket till hudvård.

Kommentarer
Postat av: Malin/BilboBlueEyes

Jaha, kan det användas till det med! :-)

Många andvändningområden.

En kompis använde det till och banta med.

Jag tror det var så att det ökar förbränningen så man tappar vikt på så sätt...

Så ta inte för mycket!

2012-05-07 @ 17:37:18
URL: http://www.bilboblueeyes.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det där med att en del använder det för att banta har jag också läst om någonstans tror jag, jag tar bara cirka en matsked per dag så det borde inte vara någon fara ännu i alla fall. :)

2012-05-08 @ 13:08:44
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Det är en gammal huskur med ÄCV för att öka ämnesomsättningen.http://www.xn--alltomhlsa-w5a.se/2010/02/appelcidervinager-bidrar-till-battre-matsmaltning/Är också helt fast i allt man kan ha det till. Inte testat att badda på finnar men nästa gång något dyker upp för jag göra det. Ibland när huden känns stram och röd använder jag lite som ansiktsvatten. Funkar fint.Ett finnmedel som jag faktiskt tycker fungerar är detta från GoW.

http://www.gardenofwisdom.com/catalog/item/7398817/7928853.htmTea tree och lavendel på tops är också bra tycker jag.

2012-05-20 @ 14:16:51
URL: http://ingridbbeautiful.wordpress.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Finnmedlet från GoW har jag varit sugen på att köpa ett tag nu, var faktiskt och lade in en beställning där för några veckor sedan men det blev något strul när jag skulle betala med mitt Visa Electron kort så det gick inte.Tea Tree har jag också testat men tyckte inte att det funkade särskilt bra, lavendel däremot har jag inte testat, kanske jag borde testa någon gång. :)

2012-05-20 @ 18:28:13
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0