organic surge

 

Dessa två godbitar har flyttat in i mitt badrumsskåp. Båda två från Organic Surge. Den första är Fresh Ocean Body Butter och den andra Tropical Bergamot Shower Gel. Runt 99% av ingredienserna i de här produkterna är naturliga, vilket ju såklart är jättebra.

Recensioner kommer upp när jag testat dem ordentligt.

 

Om du vill veta mer om Organic Surge kan du titta in här.


Ansiktstvätt från REN

 

REN Mayblossom and Blue Cypress Balancing Facial Cleansing Gel:

INCI: Lavendula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Glycerin (Source Coconut Oil), Coco Glucoside (Source Corn), Xanthan Gum (Source Corn), Polysorbate 20 (Source Rapeseed Oil), Panthenol (Vitamin B5), Crataegus Monogina (Mayblossom) Fruit Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Phenoxyethanol (Source Aromatic Ether), Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate (Source Amino Acids), Sodium Lauroyl Oat Aminoacids (Source Oat), Lactic Acid (Source Wheat), Lavandula Angustifolia (High Altitude Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Callitris Intratropica (Blue Cypress) Oil, Linalool, Limonene, Ethylhexylglycerin (Source Coconut Oil).

Jag gillar verkligen den här ansiktstvätten, av flera olika orsaker. Den är lätt att applicera och lätt att tvätta bort. Dessutom känns den väldigt dryg. Efter att man tvättat ansiktet med den blir huden ren, fräsch och mjuk dessutom tar den bort smink bra även om den egentligen inte är ämnad för att göra det, man skall dock akta sig för att använda den för att ta bort ögonsmink med eftersom det står uttryckligen på flaskan att man skall undvika ögonkontakt.
Gelen luktar också väldigt gott vilket alla Rens produkter gör. Det står också att den här skall motverka akne, där tycker jag inte att den riktigt håller vad den lovar, men annars är den här rengöringen väldigt bra. Men det som drar ner på betyget lite är att den är en aning uttorkande + att den innehåller phenoxyethanol.

+ Tar bort smink bra, känns bra på huden. Dryg.
Känns lite uttorkande, innehåller phenoxyethanol.

Finns att köpas på eleven för 295 kr eller 33,60 €, innehåll 150 ml.

Betyget blir 4/5 möjliga.


en dröm har gått i uppfyllelse

Wow är det enda jag kan säga nu. Jag har så här till sommaren varit på jakt efter ett läppbalsam med SPF gärna ett som är naturligt också. Men aldrig trodde jag väl att jag faktiskt skulle hitta ett och dessutom ett i samma serie som mitt favorit läppbalsam.

 

Läppbalsamet jag pratar om är eos Smooth Sphere Organic Lip Balm, Lemon Drop som har SPF 15. Nu är det bara att hoppas att eleven eller Kicks börjar sälja det snart.


eos Organic Lip Balm

 

eos Smooth Sphere Organic Lip Balm:

 

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil (1), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax (cire d'abeille) (1), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (1), Flavour, Mentha Piperita (Peppermint) Oil (1), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (1), Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract (1), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (1), Tocopherol, Cucumis Melo (Melon) Seed Extract (1), Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract (1).

(1) ORGANIC

 

För tillfället är detta mitt favorit läppbalsam. Sedan de slutade sälja det här läppbalsamet var jag tvungen att hitta ett nytt bra. För det första luktar det jättegott, jag har doften Summer Fruit, men det finns också med två andra dofter; Honeysuckle Honeydew och Sweet Mint. Det återfuktar läpparna väldigt bra och läpparna hålls mjuka länge. Den lite udda runda formen tycker jag gör det ännu lättare att applicera än ett vanligt läppbalsam. Ett litet minus får den dock för att det är ganska svårt att få ut det sista av läppbalsamet när det börjar vara slut.

 

+ Doftar gott, lätt att applicera, mjukgör bra.

Svårt att utnyttja det sista av läppbalsamet.


Finns att köpas på eleven för 89 kr, innehåll 7g.

Betyget blir 4,5/5 möjliga.

RSS 2.0