organisk brun utan sol




Wow säger jag bara! Nu har eleven fått in helt naturliga brun utan sol produkter. Min syster och jag har länge försökt spana efter en naturlig brun utan sol men har inte hittat någon. Nu när jag nyss var inne och kollade e-posten såg jag i nyhetsbrevet från eleven att de fått in de här produkterna.

Märket heter Chocolate Sun och det finns brun utan sol både för ansiktet och kroppen! Förutom brun utan sol produkter har de även solkrämer. Så om du vill titta närmare på deras utbud kan du klicka här.

Märket beskrivs i alla fall såhär:

Brun-utan-sol-produkter som ger gyllenbrun färg och samtidigt doftar underbart! Chocolate Sun är världens första organiska brun-utan-sol-serie. Äntligen finns ett perfekt hälsosamt alternativ/komplement till solning.

Till skillnad från de massproducerade kemiska produkterna som dominerar marknaden, bygger Chocolate Sun på handplockade, organiska ingredienser som är nyttiga för huden. Serien kommer från solens Mecka - Kalifornien - och har tagit brun-utan-sol till en helt ny nivå. Chocolate Sun används bland annat av professionella "Celebrity tan sprayers" som Vincent Kolb och celebriteter som Geri Halliwell och Megan Fox.

REN Rose Complex Moisturiser

 

REN Rose Complex Moisturiser:


INCI: Rosa Damascena FloweriWater, Camellia OleiferaiSeed Oil, CetearyliEthyhexanoate, Cetearyl Alcohol,iMyristyl Myristate, Glycerin,iButyrospermum Parkii (SheaiButter), Sesamum Indicumi(Sesame) Seed Oil,iCetearyl Glucoside, Caprylic/CapriciTriglyceride, Rosa CaninaiFruit Oil, Triheptanoin,lOryzanol, Phenoxyethanol, VacciniumiMacrocarpon (Cranberry) SeediOil, Laminaria OchroleucaiExtract, Cassia AlatalLeaf Extract, PuerarialLobata (Kudzu) SymbiozomelExtract, Magnesium Aspartate,iZinc Gluconate, CopperlGluconate, Rosa DamascenaiFlower Oil, CymbopogoniMartini Oil, PelargoniumiGraveolens Flower Oil,lEugenia Caryophyllus (Clove)iFlower Oil, MyroxylonlPereirae (Balsam Peru)iOil, Geraniol, SodiumlHydroxymethylglycinate, Carbomer, Tocopherol.

Jag gillar den här ansiktskrämen väldigt mycket, man behöver sällan bli besviken när man köper Rens produkter. Efter att man applicerat krämen blir huden mjuk och återfuktad, den känns riktigt skön att applicera och man behöver bara ta en liten mängd för att det skall räcka till hela ansiktet. Krämen är förpackad i pumpflaska vilket jag upplever som väldigt positivt eftersom man inte behöver kleta med smutsiga fingrar i någon burk.
Hittills är det här absolut den bästa ansiktskrämen jag någonsin använt och jag tänker fortsätta använda den här en lång tid framöver. Dessutom är alla Rens produkter 100% naturliga och innehåller alltså inga kemiska tillsatser. Priset ligger runt 425 kr och kan tyckas vara ganska dyrt men den här krämen är absolut värd sitt pris.

+ Gör huden mjuk och återfuktad.
Innehåller phenoxyethanol.

Finns att köpas på eleven för 470 kr eller 52,80 €, innehåller 50 ml.

Betyget blir 4/5 möjliga.

Hårbalsam från Dr.Hauschka



Dr.Hauschka Jojoba och Marsh Mallow hårbalsam:

INCI: Watercress (Nasturtium officinale) Extract, Betaine, Alcohol, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Glyceryl Laurate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolized Milk Protein, Marsh Mallow (Althaea Officinalis) Extract, English Oak (Quercus Robur) Extract, Nettle (Urtica Urens) Extract, Burdock (Arctium Lappa) Extract, Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Extract, Neem (Melia Azadirachta) Leaf Extract, Macadamia Ternifolia Nut Oil, Fragrance/Parfum (essential oil), Limonene*, Citral*, Linalool*, Apple (Pyrus Malus) Cider Vinegar, Tricaprylin, Lecithin, Galactoarabinan, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid, Xanthan Gum
* component of natural essential oils


Jag gillar det här balsamet väldigt mycket! Jag har prövat många olika balsam men har aldrig upplevt att de riktigt fungerar. Men det här fungerar verkligen, det gör håret mjukt och mindre flygigt, lite glansigare blir det också. Om du som jag har ganska frissigt hår så behöver du inte tvätta ur balsamet så noga, utan lämna kvar lite i håret, det funkar väldigt bra för mig och gör att håret hålls ihop bättre. Dessutom är balsamet naturligt. Så det här balsamet är verkligen något jag kan rekommendera. Om jag skulle klaga på något skulle det väl i så fall vara att det gärna skulle få vara ännu mer återfuktande än det är, men som sagt det är ett riktigt bra balsam.

+ Gör håret mjukt och mindre flygigt, dämpar friss, drygt.
Skulle gärna få återfukta ännu mera.

Finns att köpas på bodystore för 129 kr och på hyvinvoinnin för 16,90 €, innehåll 250 ml.

Betyget blir 4,5/5 möjliga.

sunset heat


Ni minns säkert förra årets sommardoft från Escada, Sunset Heat. Jag var riktigt sugen på att köpa den förra sommaren men det blev inte av, så jag blev jätteglad när jag hittade den på shopping4net eftersom jag letat efter den på olika affärer i år men inte hittat den. Så om du också letat efter förra årets parfym så vet du nu att du kan köpa den där.
Doftar jättegott gör den ju såklart. Personligen tycker jag att Sunset heat luktar godare än Ocean Lounge.

undebar ansiktsmask från REN



Nu tänkte jag recensera RENs Jiaogulan Revitalising Facial Mask. Jättebra ansiktsmask som verkligen lovar vad den håller!

På produktbeskrivningen kan man läsa följande:

En uppfriskande mask som återger trött och glåmig hy dess naturliga lyster. Den innehåller, jiaogulan, en stimulerande adaptogen, känd som odödlighetens ört i Kina. Tillsammans med naturliga aktiva ingredienser från ginseng och malakit (ett mineral) ökar den blodcirkulationen och snabbar därmed på leveransen av syre och näringsämnen till cellerna.

Masken känns väldigt skön på huden och man behöver inte lägga på något jättetjockt lager för att få effekt. Den skall vara kvar på huden i 10 - 15 minuter, efter den tiden märker man att huden sugit upp en del av fukten. Huden känns väldigt mjuk och återfuktad efteråt. Dagen efter att man använt masken så har även kinderna en härligt friskt rosa nyans, det ser ut som om att man just hade varit ute på en lång promenad. Den här masken är helt underbar enligt mig. Dock är den väl inte så värst billig men den är helt klart värd pengarna.

Priset ligger ungefär vid 355 kr, beroende på varifrån man köper den. Masken finns att köpas på b.la. eleven.

Betyget blir 5/5 möjliga.

härliga färger



Jag är verkligen förtjust i nagellacken ur Mavalas vår- och sommarkollektion, det är så härliga färger! Särskilt sugen är jag på Liberty Och Sensuality. Vilken färg är din favorit?

hemmagjord ansiktsmask


Idag rörde jag ihop en ansiktsmask innehållandes honung och naturell yoghurt och wow säger jag då bara! Den överträffade verkligen mina förväntningar! Jag trodde inte att en hemmagjord ansiktsmask faktiskt fungerade, men den här gjorde huden mjuk och återfuktad, och nu kan jag inte sluta röra ansiktet på grund av att huden blev så mjuk, haha! ;)

Jag hittade i alla fall den i Skönhetsbibeln och där står det att den skall vara lugnande och fuktgivande och det stämmer exakt tycker jag!

Man blandar 1 tesked honung med 1 tesked naturell yoghurt sen smörjer man på det på huden och efter 20 minuter tvättar man bort den med ljummet vatten. Jag kommer definitivt att röra ihop den här masken igen för bra var den!

För övrigt måste jag säga att jag verkligen gillar Skönhetsbibeln med alla tips och info.

sukí velvet facial creme



Sukí Velvet Facial Creme:

På produktbeskrivningen kan man läsa följande:

Suki Velvet Facial Creme är en lätt, näringsrik ansiktskräm som tränger in i huden. Den är icke-oljig och har återuppbyggande egenskaper med naturlig C-vitamin och A-liposomer. Krämen innehåller vide som har en lugnande effekt på huden, reducerar inflammationer och hjälper till att avlägsna hudutslag. Kraftfulla antioxidanter hjälper huden få ett friskt, fräsch utseende.

Själv tycker jag att den här cremen kanske inte är så bra som den låter. Dock får den ett stort plus för att den är 100% naturlig och innehåller alltså inga kemiska tillsatser. En annan bra sak med krämen är att den är förpackad i pumpflaska. Tyvärr tar nog de positiva sakerna slut där. Krämen känns inte alls fuktgivande och efter att jag smörjt på den är min hud fortfarande torr, den kanske hjälper lite mot torr hud men inte mycket. Och särskilt på vintern när huden har en tendens att bli extra torr är det ju viktigt med en fuktcreme som faktiskt ger fukt, så tyvärr håller inte Sukís kräm måttet. Det här är absolut ingen kräm som jag kommer att köpa igen.

Den kostar cirka 300 kr och finns att köpas på b.la. accessora och på softskin.

Betyget blir 1/5 möjliga.

RSS 2.0