melissa day cream

 

Nu har jag införskaffat Dr.Hauschkas Melissa Day Cream som jag skrev att jag var nyfiken på tidigare. Jag har inte börjat använda den ännu men när min ansiktskräm från Stem Organics tagit slut skall jag börja använda denna.

Hoppas jag kommer att gilla den lika mycket som jag gillade ansiktsoljan från Dr.Hauschka.


Kommentarer
Postat av: Agnes

Åh, det ska bli spännande att se vad du tycker om den! :)

2011-06-02 @ 10:16:12
URL: http://agjo.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det skall bli spännande att testa den också, hoppas den kommer att vara så bra som jag förväntar mig att den skall vara. :)

2011-06-02 @ 21:57:06
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Kasia

Melissa-krämen är helt underbar! Jag är säker på att du blir nöjd. Jag har blandhy och har upplevt att de flesta krämer för just min hudtyp var för tunna, gav inte mer än lite mattare yta. Men jag vill ha mer av din dagkräm som fukt och näring och Melissa är en sådan kräm med mycket verkan. Den är riktig härlig!



Ett litet tips för Hauschka-fantaster: Bodystore.com har mycket bra priser på Dr.Hauschka-produkter. Köper själv där en del och är mycket nöjd.



Ha det gott!

2011-06-04 @ 11:20:53
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det låter ju toppen, jag brukar också tycka att krämer anpassade för blandhud brukar vara lite för klena för de torra partierna i mitt ansikte, skall bli riktigt intressant att testa denna.



Trevlig helg!

2011-06-04 @ 13:33:21
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Estelle

Ledsen att jag inte svarade tillbaka på din kommentar i min blogg ang Melissa daycreme :(

Hoppas att du också gillar den i allafall.

Nu har jag använt slut ca halva tuben och har varit lite tveksam under resans gång kan jag säga, just nu känns den rätt bra när det har varit varmare väder ett tag, men generellt sett tycker jag nog ändå att den inte återfuktar tillräckligt när man behöver det mer och temperaturen ligger under 15 sträcket.

2011-06-08 @ 14:54:32
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, du bloggade för en tid sedan om en en foundation från 100 % pure du skaffat. Tänkte även tipsa om Smashit Hydrating Fluid Foundation som blivit utnämnd till bästa foundation i England i The Green Parent Magazine's Natural Beauty Awards 2011. Även fått väldigt bra omdömen på eleven.se.

2011-06-08 @ 17:58:23
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Estelle: Ännu har jag inte börjat använda den, men bara min hudkräm tar slut så skall jag börja använda Melissa krämen. :)

Det verkar finnas lite delade åsikter om hur bra den återfuktar, får se vad min hud tycker om den. Det kanske är bra att testa den nu i sommar då min hud inte behöver så jättemycket fukt om den skulle visa sig ge dåligt med fukt.



Anonym: Jag har titta lite på Smashits foundation men jag har inte riktigt fastnat för den, varför vet jag inte. Om den från 100% Pure visar sig vara dålig kanske jag testar den från Smashit, att den fått pris för bästa foundation verkar ju lovande.

2011-06-08 @ 19:03:57
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0