scotch naturals: neat

 

Det här är det andra av de två nagellack jag köpte från Scotch Naturals, tidigare skrev jag om hur mycket jag gillade Highland Fling och jag gillar Neat (på bilden) väldigt mycket också.

På bilden har jag målat två lager och som ni kan se är det inte helt täckande, just som jag vill ha det, några av mina tidigare favoritlack har varit just ljusrosa och halvtransparenta.

 

 

En ganska diskret färg men inte mindre fin för det. Lacket torkade fort, var lätt att måla med och resultatet blev fint och blankt.


Kommentarer
Postat av: Mona / La Vie est Belle

Så fint! Precis något sådant letar jag ju efter, perfekt casual men ändå classy! Måste nog lägga en beställning! Okey om jag härmas på nyanserna? ;)

2011-07-26 @ 14:20:59
URL: http://est-belle.blogspot.com
Postat av: Mona / La Vie est Belle

Såg precis att "On the rocks" är slut för tillfället, vill ju gärna ha ett naturligt genomskinligt lack som bas i samlingen. Får avvakta lite!

Hur lång tid tog det förresten innan du fick din leverans från England?

2011-07-26 @ 14:54:31
URL: http://est-belle.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det är helt okej om du härmas på nyanserna. ;)

Det tog nästan exakt en vecka tror jag tills jag fick min beställning, jag har alltid tyckt att de haft väldigt snabb leverans för att skicka från England.

2011-07-26 @ 20:37:51
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Agnes

Det ser jätte fint ut! Vad tycker du om hållbarheten? :)

2011-08-08 @ 12:07:27
URL: http://agjo.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Hållbarheten är helt okej, inte något utöver det vanliga dock, efter två dagar så har jag märkt att det börjar flaga en del längst ut på nageln.

Även om hållbarheten kanske inte är världens bästa så tycker jag allt annat är så bra med lacket så jag tror nog att jag kommer köpa fler nyanser av Scotch lack. :)

2011-08-08 @ 17:28:46
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0