En till naturlig webshop

 

Om två dagar på torsdag slår en till naturlig webshop upp sina dörrar. Body Bazar inriktar sig på att erbjuda exotiska naturprodukter med renodlade naturliga råvaror. De har en del väldigt spännande märken i sitt sortiment som t.ex. The Green Grocery, Pure Thoughts och Eliah Sahil.

Speciellt nyfiken blir jag på lermaskerna från Pure Thoughts och schampot från Eliah Sahil.

 

Något du blir speciellt nyfiken på?


Kommentarer
Postat av: Estela

Ska precis skriva om den shampon ikväll. Det är bara bra när flera nya produkter syns i bloggarna. Jätre kul. :P

2011-12-13 @ 16:03:42
URL: http://www.greenecojournal.wordpress.com
Postat av: Joanna

Testa Shikakai från raw gaia istället. Mycket billigare. Du hittar det på ravarubutiken.se

Tack för din fina blogg <3

2011-12-16 @ 23:18:06
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Tack för tipset och berömmet! :)

2011-12-18 @ 10:42:53
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: hanna

Body Bazars ekologiska schampo innehåller inte bara Shikakai utan även andra exklusiva ingredienser som gör innehållet unik. Här nedan kommer ingredienserna.

SHIKAKAI – Shikakai betyder "frukt för håret" på grund av dess överlägset hälsosamma egenskaper. Den harettnaturligtlågt pH-värde,är extremtmildoch tar inte borthåretsnaturliga oljor.Det användas också för att motverkamjäll. Shikakai främjer hårväxten och håller hårbotten fuktig.

AMLA – Känd för att gagna synen, stimulera hårväxt, liva upp kroppen och förbättra intellektet.En utmärkt ingrediens för att stärka dina hårrötter samt får håret att behålla sin färg och lyster genom att ge näring åt hår och hårbotten och förhindra för tidiga gråa hårstrån. Eliah Sahils schampoo använder endast frukter av den finaste kvalité som odlas i den orörda miljön i nedersta Himalayan.

KALI - ett vackert, stort lövträd som är vanlig på slätter och lägre höjder i Sydostasien vars frukt besitter antibakteriella egenskaper. Används i området vanligtvis till ögonvård och hårvård.

FULLERS EARTH – Rengöring av håret med denna ingrediens tar bort orenheter och rester från kemiska hårfärgningsmedel och lämnar ditt hår i utmärkt skick. Fullers earth kan användas som torr schampo och fungerar utmärkt för behandlingar av slitna hårtoppar. På grund av sitt höga mineralinnehåll och återfuktande effekt, ger fullers earth näring åt hud, naglar och hår. Denna ingrediens kan mycket väl vara ditt hemliga skönhetstips för ett strålande hår.

HARITAKI – Denna ingrediens har antiinflammatoriska och reparativa egenskaper samt innehåller en stor mängd av vitamin B-komplex. Frukten anses vara ett afrodisiakum.

BHUI AMLA (Phyllanthus urinaria) – Denna ingrediens används traditionellt för behandling mot klåda och allergier vilket gör att schampot även passar bra till dem med känslig hårbotten.

TVÄTTNÖTTER – Denna ingrediens kan användas för rengöring av i stort sett allt från hår till kläder och har traditionellt sett använts som behandling av både eksem och psoriasis samt mot hårlöss. Tvättnötter har varsamt insektsdödande egenskaper. De är skonsamma, effektiva och allergifria.

2012-10-18 @ 10:34:21
URL: http://www.bodybazar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0