Choklad och jordgubbar

 

Dessa två köpte jag från Loveko före jul, en parfym från Maoli Perfumes i doften Chocolate Kingdom och en deo från Coconut Dream med doft av jordgubb.
Parfym är något jag använder väldigt sällan men ibland kan det vara kul att sätta på sig någon god doft. Chocolate Kingdom sägs dofta av kakao, vanilj, kryddor och kokos och det låter som en väldigt god doft. Tyvärr måste jag säga att jag hittills känner mig lite besviken på den, den doftar inte så gott som jag hade trott och hållbarheten verkar inte vara särskilt bra.

Deon blev jag nyfiken på efter att Agnes skrev om den, jag har inte testat den ännu men den doftar riktigt gott. Om det skulle finnas en parfym med samma doft som den här deon skulle jag köpa den direkt.

Återkommer med recensioner på båda när jag testat dem en längre tid.

Kommentarer
Postat av: Sofie - EKOsmetika

Är jättenyfiken på Maoliparfymerna och just den verkar jättespännande!

2011-12-28 @ 10:54:38
URL: http://ekosmetika.wordpress.com
Postat av: Agnes

Ser fram emot att läsa recensionerna! Deon använder jag varje dag och är fortfarande väldigt nöjd med den. Parfymen har jag varit väldigt nyfiken på, som den chokladälskare jag är! :D

2011-12-28 @ 13:15:50
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Sofie: Jag var också väldigt nyfiken på Maoli parfymerna före jag köpte denna men som jag skrev blev jag lite besviken, bara hållbarheten skulle vara lite bättre så.Agnes: Förhoppningsvis gillar jag deon lika mycket som dig. :)

Jag älskar också choklad och därför tycker jag att parfymen gärna kunde ha doftat lite mer av choklad än den gör.

2011-12-28 @ 15:11:25
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Ylva / Organic Glow

Jag blev också vädligt besviken på Chocolate Kingdom. Doftar nästan lite billigt, och har någon konstig bidoft som jag inte alls tycker om. :(

2011-12-28 @ 17:21:39
URL: http://organicglow.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Ja den har någon skum bidoft, jag skulle gärna ha önskat att den skulle dofta mer av kakao, vanilj och kokos. Tycker nästan att den doftar mest av kryddor och det var inte direkt den doften jag var ute efter när jag köpte den.

2011-12-30 @ 16:15:33
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0