Acorelle

 

Jag tittade runt lite på eleven och upptäckte att de har en naturlig serie som heter Acorelle. Jag har aldrig hört eller sett något om den tidigare och visst blir man lite nyfiken då. :)

Eleven har endast tagit in tre produkter från Acorelle, två deodoranter, varav en skall motverka inåtväxande hårstrån, samt en kräm som sägs göra att håret växer långsammare och göra det tunnare och finare när det växer ut, så att man inte skall behöva raka sig så ofta.

 

(bilder hämtade från acorellebeauty.com)

 

Acorelles hemsida kan man läsa mer om produkterna. De verkar också ha ett ganska bra utbud av naturliga parfymer och en stor del av innehållet i deras produkter är ekologiskt odlade.

Är det någon som testat någon av Acorelles produkter eller hört om de skulle vara bra?

 

Update; Såg att Acorelle även säljs på accessora.

 

 


Kommentarer
Postat av: Emilia

Acorelle finns också på den finska sidan www.ecodeal.fi till lite förmånligare pris samt ett stort urval, kan vara värt att kolla in sidan eftersom de även har flera andra intressanta produkter. Även www.biodelly.com är en finsk sida för naturkosmetik.

2010-10-24 @ 11:05:13
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Tack för tipset! Jag var just in och kollade där och det såg ju ut som att de hade ett riktigt bra utbud med produkter. :)

2010-10-25 @ 18:19:30
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: maria

Heisan.Jeg kjøpte et sett med 6 prøveflasker av parfymene.Nydelige dufter,men synes lukten forsvant litt for fort..

2010-10-28 @ 23:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0