myeko

 

I Stockmanns senaste reklamblad gjorde de reklam för produkter från myeko. Jag har aldrig förut hört något om det märket så jag bestämde mig för att kolla upp det lite.

 

På deras hemsida står det bl.a. det här:

 

"Företaget grundades av tre kvinnor som alla har en tro på att skönhet är något alla besitter men som endast kan hållas vid liv och skyddas med hjälp av organiska produkter av hög kvalitet, såväl livsmedel som kosmetika."

 

"Vera Teixeira är en framgångsrik business manager, Maria Martins är en erfaren farmaceut med yrkesmässig erfarenhet av kosmetika och Patricia von Hoesslin är en gynekolog som även specialiserar sig inom medicinsk biokemi och som för närvarande ägnar sin karriär åt medicinska processer för anti-åldrande."

 

Myekos produkter verkar ha ett naturligt innehåll på 98-99% och en stor del av ingredienserna i de flesta produkterna "har producerats genom ekologiska produktionsmetoder". Just nu har de endast produkter för kvinnor men produkter för män och bebisar lanseras 2011.

Synd bara att de inte har lagt ut fullständiga ingredienslistor på hemsidan, för några konstigheter kan ju finnas i produkterna eftersom inte 100% av innehållet är naturligt, hmm... Produkterna är i alla fall certifierade enligt Ecocert.

 

Någon som har några erfarenheter av myeko?


Kommentarer
Postat av: Vera

Jag har inte hört talas om det, men det ser ju lovande ut! Spännande! Kram, karma och kärlek

2011-01-02 @ 09:14:09
URL: http://ecomuffin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0