organisk brun utan sol




Wow säger jag bara! Nu har eleven fått in helt naturliga brun utan sol produkter. Min syster och jag har länge försökt spana efter en naturlig brun utan sol men har inte hittat någon. Nu när jag nyss var inne och kollade e-posten såg jag i nyhetsbrevet från eleven att de fått in de här produkterna.

Märket heter Chocolate Sun och det finns brun utan sol både för ansiktet och kroppen! Förutom brun utan sol produkter har de även solkrämer. Så om du vill titta närmare på deras utbud kan du klicka här.

Märket beskrivs i alla fall såhär:

Brun-utan-sol-produkter som ger gyllenbrun färg och samtidigt doftar underbart! Chocolate Sun är världens första organiska brun-utan-sol-serie. Äntligen finns ett perfekt hälsosamt alternativ/komplement till solning.

Till skillnad från de massproducerade kemiska produkterna som dominerar marknaden, bygger Chocolate Sun på handplockade, organiska ingredienser som är nyttiga för huden. Serien kommer från solens Mecka - Kalifornien - och har tagit brun-utan-sol till en helt ny nivå. Chocolate Sun används bland annat av professionella "Celebrity tan sprayers" som Vincent Kolb och celebriteter som Geri Halliwell och Megan Fox.

Kommentarer
Postat av: matilda

sv: jag tror de är från gina tricot. :)

2009-06-26 @ 20:48:43
URL: http://unvanier.blogg.se/
Postat av: elin

svar:haha, nej. gamla goda sverige ska det va!

2009-06-26 @ 21:23:18
URL: http://dorotea.devote.se
Postat av: nina lindahl

det var det också! (:

Dehär BUS:arna låter underbara :O :)

<3

2009-06-27 @ 10:35:36
URL: http://lifebylinde.blogg.se/
Postat av: Louise

Har du testat den? Och i så fall hur var den? Blev detfin färg, satt den bra osv.. :) vore jättetacksamför svar!

2011-10-31 @ 14:02:12
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Jag har inte testat Chocolate Suns brun utan sol men Hannah på naturligtsnygg har däremot gjort det (http://www.naturligtsnygg.se/?p=16675) och hon verkade nöjd. :)

2011-11-01 @ 16:23:33
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0