Hemklickat

 

Efter en del funderande slog jag till på Spiezias rengöring som jag skrev om tidigare. Jenny tipsade om att den fanns till bra pris på den brittiska webshopen The Organic Bodycare Shop och eftersom de också har Akamuti, ett märke som jag varit nyfiken på länge, beställde jag rengöringen därifrån.

 

Jag blev lite förbryllad till en början när jag öppnade paketet och såg en 50 ml burk av Spiezias rengöring, eftersom jag beställde en 100 ml burk, men i paketet gömde sig en till 50 ml burk. Kanske den större förpackningen var slut, nåja, så länge jag fick mina 100 ml som jag betalade för är jag nöjd.

Förutom Spiezias rengöring beställde jag också oraffinerat Shea Smör från Akamuti, som bl.a. sägs vara väldigt bra mot torr hud och eksem. Samt apelsinblomsvatten, också det från Akamuti. Ellinor har skrivit väldigt gott om apelsinblomsvatten och eftersom min hud bara bråkar för tillfället tänkte jag testa det här och se vad min hud tycker om det.

 

 

Sen beställde jag också tre muslindukar från Suti samt sex tvättbara pads från Pure Nuff Stuff, som jag tänker använda när jag rengör huden på kvällen. Jag har rengjort huden med enbart mandelolja nu på kvällen ett tag och eftersom vanliga handdukar känns alltför riviga på huden när man skall ta bort oljan och sminket så har jag införskaffat dessa.

 

Jag fick också med en generös mängd med prover med beställningen. Beställningen tog annars fem arbetsdagar på sig att komma fram och portot gick på £4.29.

The Organic Body Care Shop är absolut en webshop jag kan tänka mig att beställa från igen, inte minst på grund av alla prover man får med sin beställning. ;)


Kommentarer
Postat av: Agnes

Får hoppas att du gillar denna rengöringen bättre! Ska bli kul att läsa alla recensioner sen! :)

2011-10-28 @ 18:04:19
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det hoppas jag också. :)

2011-10-28 @ 19:54:31
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Sofie

Håller tummarna för att sheasmöret hjälper mot dina eksem. Har följt din blogg länge nu och vet att du har haft svårt att hitta nåt som hjälper. =/

2011-10-28 @ 20:37:20
Postat av: Estelle

Åh, älskar det Sheasmöreti från Akamuti! :)Så underbart att ha i ansiktet på vintern!

Synd att det luktar rätt unket bara...i övrigt är det så drygt att jag önskar att det hade funnits i en 50ml burk också, hann inte göra slut på mitt innan det blev för gammalt nämligen...

Ska bli intressant att höra om de andra grejerna med, särskilt vad du tycker om muslindukarna eftersom jag har varit inne ett tag på att köpa muslindukar...

2011-10-29 @ 08:59:51
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Sofie: Tack! :)Estelle: Doften är lite speciell faktiskt, tycker nästan att smöret doftar lite av nötter blandat med någon annan skum doft. Det finns i en 40 gm burk också, det är ju rätt nära 50 ml.

2011-10-30 @ 12:43:51
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Det finns en anna webshop som säljer sheabutter i lösvikt akomaskincare.co.uk. Jag köpte deras kakaosmör som jag har gjort en egen ansiktskräm med.

Sedan säljer också pieni tuoksukauppa ekologiskt sheabutter.

2011-10-31 @ 11:02:30
Postat av: Estelle

Hmm..ja, jag vet inte om det luktar nötter ja (även om Sheasmöret kommer i från en nöt!)tycker nästan det luktar härsket :(

Nä men vad bra, tror dock inte att den lilla burken finns i Sverige att köpa...har i allafall bara hittat den stora burken...har aldrig beställt något i från utlandet än...

2011-10-31 @ 14:47:22
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Pernilla: Okej, tack för tipsen. :)

2011-11-01 @ 16:18:55
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0