Väldigt sugen på Spiezias rengöring

 

 

Jag skrev tidigare om de problem jag har haft med min hud i ansiktet på sistone, som är flagig på ytan samtidigt som den har mer orenheter än den haft tidigare. Jag är för tillfället på jakt efter en krämig, ganska fet rengöring som förhoppningsvis skall kunna rengöra riktigt bra utan att torka ut huden det minsta. Just nu har jag fastnat för Spiezias rengöring, som beskrivs så här på Spiezias hemsida:

 

"Our Organic Facial Cleanser (did we mention is has been rated as one of The Times best facial products for two years running?) uses a unique blend of organic essential oils including Eucalyptus, Clove and Clary Sage to decongest clogged pores, regulate sebum production and soften and soothe the skin."

 

Den verkar vara väldigt härlig, även om den kostar lite mer än vad jag skulle vilja lägga ut på en rengöring, men om den är bra kanske det kan vara värt det ändå. Rengöringen har flera gånger blivit framröstad till den bästa ansiktsrengöringen och om man läser recensioner om den så verkar det vara få som inte gillar den. Spiezias rengöring finns att köpas förmånligast på bl.a. lovelula.

 

Har du testat rengöringen från Spiezia?


Kommentarer
Postat av: Agnes

Upplever samma sak med min hy. Jag har varken många eller särskilt stora finnar. De få som dyker upp blir aldrig särskilt stora utan mer som pormaskar eller små "pluppar". Men som om det inte skulle vara tillräckligt så blir huden lätt flagig, särskilt på näsan, det är väldigt jobbigt när jag ska sminka mig. Ska bli spännande att läsa vad du tycker om den, om du köper den :)

2011-10-20 @ 19:42:06
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Jenny / Rosella Eco Beauty

Är också lite nyfiken på den. Finns även här till bra pris: http://www.theorganicbodycareshop.com/products.asp?SID=10&PTID=none&Brand=Spiezia&Product-Type=none Dessutom fick jag ett mail häromdagen med en kod som ger 10% rabatt t.o.m. 111030, testa den om du vill: OBCSDISC1110 Har tidigare beställt därifrån och det har funkat bra. Rätt bra pris på frakten också, tror jag.

2011-10-20 @ 20:05:01
URL: http://www.rosellaecobeauty.se
Postat av: Ellinor

Testa ren honung som rengöring, det gör jag just nu och det är toppen :)

2011-10-21 @ 01:00:28
URL: http://beautyandnature-sweden.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Agnes: Mina finnar beter sig på samma sätt, jag har i och för sig ganska många nu, men de jag har så blir bara röda och inget mer, de tar dock väldigt lång tid på sig att blekna bort.Sminkningen underlättas verkligen inte av att huden är torr, torrhetsflagorna blir oftast väldigt synliga då. Jag brukar använda en gel från Green People som bas under mineralfoundation för att inte torrhetsflagorna skall synas, funkar förvånansvärt bra faktiskt. :)

2011-10-21 @ 08:05:46
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Jenny: Tack för tipset! Vilken spännande shop, har aldrig förut varit inne på den, de har ju till och med Akamuti som jag varit nyfiken på hur länge som helst. :)Ellinor: Ja jag läste på din blogg att du gjorde det. :) Kanske vore något att testa, är dock osäker på om honung biter på smink? Men jag skall testa någon gång då jag inte har smink på mig.

2011-10-21 @ 08:13:20
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Agnes

Aha, okej. Tack för tipset. Ska kika närmare på den! :)

2011-10-21 @ 10:54:55
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Jag har provat den, men det var ca 4 år sedan och den var helt bra- vad jag kan minnas. Men smak och tycke är ju så olika - så go for it! Det svider bara en gång :) Jag har beställt mycket från the organic bodycare shop och kan varmt rekommendera.

Jag igen skulle villa prova på märket Suti.

2011-10-21 @ 11:47:27
Postat av: Malin

Jag testade Spiezas rengöring förra vinter och tyckte den var trevlig. De var nog bland de första att göra en rengöring i en "smörig" koncistens. Jag har testat några andra sådana och jag gillar dem. Det gör ju att den är väldigt dryg. Jag trodde de överdrev sin marknadsföring men den är verkligen dryg! Det som var med den var att jag blev torr, men i efterhand så funderar jag på om det kan ha att göra med att jag är känslig mot salvia som den innehåller? Det finns testkit på eleven med flera av deras produkter i samma förpackning...

2011-10-21 @ 12:13:07
URL: http://www.ekovacker.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Pernilla: Det gör ju det. ;) Suti är jag också nyfiken på, de verkar ha många fina produkter.Malin: Vad synd att den inte funkade för dig, och att den gjorde dig torr till och med, vad tråkigt.

Torr av en rengöring är det sista jag vill bli just nu, måste nog fundera en stund ännu på om jag borde köpa den eller inte.

Jag tittade lite på testkiten förut, men jag skulle helst ändå inte vilja köpa ett testkit som kostar nästan lika mycket som rengöringen, eftersom det ändå bara är den som jag skulle vilja testa. Om de skulle sälja små test förpackningar var för sig skulle det ha varit jättebra.

2011-10-21 @ 12:50:39
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Qbrium

sv, mäll schampo: vad roligt att du sett framsteg genom att gå den naturliga vägen. Jag jobbar fortfarande på mitt väldigt torra hårbotten. Testar just nu ett schampo med mandelolja från Lavera, men funderar starkt på att övergå till Noo-poo när flaskan tagit slut.

2011-10-21 @ 13:07:38
URL: http://4u-yourspace.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Jag fick just ett e-mail från Spiezia att man får 20% rabatt om man beställer direkt från dem.

2011-10-21 @ 13:27:41
Postat av: Estelle

Du kan ju testa ren mandelolja, många är ju super nöjda med det som rengöring har jag läst!

både för att få bort torrhet och finnar! :)

Bland annat använder sig den här tjejen av det:

http://healthyprawn.blogspot.com/2011/05/istallet-for-rynkkram-del-2-mandelolja.html

2011-10-21 @ 15:03:09
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Qbrium: Om jag inte tar fel så tror jag att Laveras schampo innehåller sodium coco sulfate som sägs vara ett mildare alternativ än sodium laureth sulfate men som egentligen är ett och samma ämne. Kanske det är därför du inte upplevt någon förändring med din hårbotten.

Blir intressant att läsa om dina upplevelser av Noo-poo om du testar. :)Pernilla: Tack för tipset!Estelle: Just nu rengör jag faktiskt huden med mandelolja, antingen kör jag först med Salviderms tvätt och sen med mandelolja eller bara med mandelolja. Det känns bra, men nyfiken som jag är skulle jag ändå gärna vilja testa någon annan fet rengöring. ;) Jag tror så att säga ofta att gräset är grönare på andra sidan...

2011-10-21 @ 16:09:45
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Malin

Glömde skriva att jag har ju en storfavorit som definitivt inte torkar ut och som är samma "smörkonsistens" som Spiezas. Det är Carrot butter cleanser från The Organic Pharmacy. Tyvärr inte den billigaste...

2011-10-21 @ 19:56:24
URL: http://www.ekovacker.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Den skall jag kolla in. :)

2011-10-22 @ 10:03:12
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Michaela

Tänkte också tipsa om Carrot Butter från the Organic Pharmacy - har inte testat det själv, men varje recension jag har läst har varit översvallande positiv.Har testat Spiezias rengöring, men tyckte inte att den rengjorde ordentligt. Bomullstussen med ansiktsvatten som jag använde efteråt var alltid grå...

2011-10-22 @ 20:03:19
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Försökte kolla om jag skulle hitta The Organics Pharmacys produkter på någon webshop men hittade dem ingenstans. Verkar som att det går att beställa från deras hemsida men då blir portot väldigt dyrt, 20 pund. Eftersom jag inte bor i Stockholm så kan jag inte köpa den där heller.

Jag beställde faktiskt Spiezias rengöring igår, men blev lite orolig nu när du skrev att den inte tar bort smink ordenligt.

2011-10-23 @ 10:24:49
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jag har testat den och den är underbar! Jag utsåg den till favorit 2009 tror jag. Man använder den på samma sätt som en oljerengöring, masserar in i ansiktet, på med varm fuktad tvättlapp och sen är det bara att torka av. Den biter absolut på makeup och lämnar huden helt underbart mjuk och skön. Dessutom ren! Och den är väldigt dryg.

2011-10-24 @ 10:17:41
URL: http://www.naturligtsnygg.se
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det var delvis på grund av din recension som jag blev så nyfiken på den, jag länkade till den när jag skrev inlägget.

Nu får jag bara hoppas att jag kommer att gilla den lika mycket som dig.

2011-10-24 @ 16:24:20
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0