c/o Naturkosmetik Mineralfoundation

c/o Naturkosmetik Mineralfoundation:

 

Innehåll: Mica, Zinkoxid, Titandioxid, Järnoxider (CI 77491, 77492, 7749) .

 

Mineralfoundation har jag använt sedan jag började använda foundation och tidigare använde jag Lily Lolos som var bra, men som tyvärr kändes lite för uttorkande för min hud. Därför bestämde jag mig för att testa c/o Naturkosmetiks mineralfoundation som faktiskt känns snäppet bättre än Lily Lolos.

 

Till skillnad från Lily Lolos foundation tycker jag att den här inte känns riktigt lika torr i konsistensen och jag upplever den inte heller som uttorkande. Den ger ett matt resultat och även om jag inte skulle vilja ha en allt för skimrig mineralfoundation önskar jag ändå att den skulle vara en aning mer lystergivande, men bara en aning.

Den är lätt att jobba in i huden och genom att bygga upp den i lager kan man få en bra täckning. Den känns också riktigt bra på huden och man känner knappt att man har foundation i ansiktet. Hållbarheten är god även om man mot kvällen kan se att en del av foundationen har försvunnit från huden och på vissa ställen "spruckit".

 

Naturligt ljus till vänster och naturligt mellan till höger.

 

Jag har foundationen i både färgen Naturligt Ljus och Naturligt Mellan eftersom den ljusa var för ljus för mig medans den lite mörkare var för mörk, därför blandar jag dem för att få rätt nyans. Som ni ser är det ett ganska stort hopp mellan den ljusaste och den nästljusaste nyansen och jag önskar att c/o Naturkosmetik skulle ta fram flera nyanser eftersom det kan vara lite trixigt att blanda.

 

+ Bra konsistens, ger ett fint resultat, går att bygga upp en bra täckning, känns bra på huden.

Hållbarheten kunde vara bättre, ganska smalt utbud av nyanser.

 

Finns att köpas på careoflena och softskin för 215 kr, ca. 24 €, innehåller 6 g.

 

Betyget blir 4/5 möjliga.

 


Kommentarer
Postat av: Malin/BilboBlueEyes

Jag hade den förra sommaren i färgen naturligt ljus. Tyvärr lite för torr för mig, även om den var fin på.

Jag håller just på att testa några olika mineralfoundation för jag tycker det känns så smidiga att ha på sommaren. Jag har hittat en riktigt bra som inte alls känns torr från Terre dÓc. Nu avslöjar jag ju det lite i förväg innan recensionen, men kan inte låta bli... ;-)

2012-03-25 @ 21:21:15
URL: http://www.bilboblueeyes.com
Postat av: Malin

Hej har du kollat in http://naturligt-vacker.se ?

Jag tycker det är en bra sida!

2012-03-25 @ 23:38:12
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Malin/BilboBlueEyes: Terre d'ocs foundation har jag också spanat in och funderat på att köpa, skall bli spännande att läsa din recension sen! :)

Är också nyfiken på IDUNs mineralfoundation så jag har svårt att bestämma mig för vilken jag skall köpa efter att min foundation från c/o Naturkosmetik tagit slut.Malin: Hej! Nej den sidan har jag inte sett förut men den ser väldigt intressant ut, tack för tipset! :)

2012-03-26 @ 09:35:07
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Enii

Låter intressant ju =)

2012-03-28 @ 18:59:04
URL: http://beautybytanci.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0