Liebster Blog Awards

 

 

 

Jag fick en Liebster blog award av Malin på Bilbo Blue Eyes och av Estela på The Green Eco Journal. Tack så mycket igen snälla ni! :)

 

Till Awarden hör en uppgift. Liebster är ett tyskt ord som betyder käraste och awarden utdelas endast till bloggar som har färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:

Tacka den som gett till utmärkelsen och länka.

Skriv ner fem bloggar man vill lämna awarden vidare till och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem, och förhoppningsvis ger de ytterligare fem bloggare en award via sin egen blogg.

 

Så nu är det dags att ge vidare awarden, och egentligen skulle jag vilja ge den till alla bloggar som finns med på min länklista för jag gillar verkligen varenda en av dem, men här kommer i alla fall fem stycken som jag valt ut:

 

 

1. Beauty & Nature - Den här bloggen skrivs av duktiga ekologiska hudvårdsterapeuten Ellinor. Alla inlägg hon skriver är väldigt intressanta och känns alltid väl genomtänkta. På bloggen får man ta del av hennes bästa tips och hennes enorma kunskap om naturlig hudvård.

 

2. Ekolicious - Agnes gröna skönhetsblogg har snabbt blivit en av mina favoritbloggar. Hon skriver väldigt intressant om de produkter hon testat, tar fina bilder och ibland dyker hennes gulliga husdjur upp på bloggen. Helt enkelt en härlig och inspirerande blogg om naturlig skönhet!

 

3. Organic Glow - Det här är en av de nyaste naturliga skönhetsbloggarna men som inte är mindre bra för det. På Organic Glow skriver Ylva både om naturlig hudvård och naturligt smink i en härlig blandning. Här hittar man alltid fina recensioner med beskrivande bilder till.

 

4. La Vie est Belle - Den här mysiga naturliga skönhetsbloggen skrivs av Mona. På Monas blogg hittar man alltid proffsigt skrivna recensioner och välkomponerade bilder. En väldigt mysig blogg som precis som beskrivningen säger bjuder på lyx i vardagen.


5. Go Green Makeup - Det här var en av de allra första naturliga skönhetsbloggar jag började läsa och jag följer den ännu idag med stort intresse. Bloggen skrivs av duktiga Jeanette och här hittar man välskrivna inlägg med både recensioner och annan intressant info.


Kommentarer
Postat av: TifkaK

Bara en fråga (förklarar senare varför); Tränar du nånting? I så fall vad/hur mycket?

2012-02-02 @ 19:26:02
Postat av: Agnes - Ekolicious

Åh, tack så jättemycket! Glad jag blev av att läsa så fina ord om bloggen :) Säger detsamma, din blogg har inspirerat mig väldigt mycket och är en av mina favoriter! Du är också en väldigt duktig fotograf och bilderna på bloggen är alltid välplanerade och väldigt, väldigt fina och av bra kvalitet :) Håller med om att det var ruskigt svårt att välja vilka man skulle ge awarden till, helst skulle man vilja ge en till alla! :)

2012-02-02 @ 19:55:25
URL: http://hastfantast.blogspot.com
Postat av: Mona / La Vie est Belle

Oh wow!! Vad glad jag blir, tack snälla! :) Lovar att återkomma med en egen utdelning! :)

2012-02-02 @ 20:35:16
URL: http://est-belle.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

TifkaK: Jag skulle verkligen behöva bli bättre på det här med att motionera och jag kan erkänna att jag inte motionerar tillräckligt.

Men varje dag brukar det bli någon promenad med hunden och sen försöker jag också två gånger i veckan träna lite muskler blandat med kondition i 30 min per gång. Så det är ungefär den motion jag får.Blir nyfiken på varför du undrar? :)

2012-02-03 @ 12:57:43
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Agnes: Tack så mycket för dina fina ord också! :)Mona: Tack själv för att du skriver en så bra blogg! :)

2012-02-03 @ 13:21:46
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0