The Healthy Skin Diet

The Healthy Skin Diet av Karen Fischer är en bok jag är väldigt nyfiken på att läsa. Som namnet säger sägs boken hjälpa en att få hälsosammare och mer välmående hud. Låter som en väldigt intressant bok tycker jag.

Boken finns på t.ex. adlibris för 148 kr eller 16,30 €.

 

Har någon läst den här boken? Eller har tips på någon liknande bok?


Kommentarer
Postat av: TifkaK

Anledningen till att jag frågar om träningen är att jag såg ett tidigare inlägg om att du har eksem. Något som jag tror stenhårt på är att träning som får dig att svettas eller som är jobbig gör att eksemen hålls borta. Jag har upptäckt detta flera gånger på mig själv. När jag inte tränar så kommer eksemen tillbaka men när jag börjar träna igen så försvinner dom efter ett tag och kommer sen inte tillbaka förrän jag lägger ner träningen igen. Detta gäller framför allt handeksemen då det är det jag har mest problem med själv. Detta är absolut inget ljug men det är ju inte säkert att det fungerar på andra än mig. Sån här salva/kräm eller vad man kallar det är ingenting för mig, eksemen försvinner inte helt av det utan lindrar bara för stunden och mjukar upp huden lite grann.

2012-02-03 @ 20:42:52
Postat av: Qbrium

sv: vad synd att du blev besviken på mascaran. Jag har själv inte heller så stora förväntningar eftersom jag läst om Ecolicious-Agnes och hennes mascara-äventyr. Kanske gillar jag det, kanske inte. Jag tycker att "more is more" när det gäller mascara.

2012-02-03 @ 22:41:48
URL: http://4u-yourspace.blogspot.com/
Postat av: Tina

Hej!

Har precis köpt en liknande bok, the mind-beauty connection av Amy Wechsler. Den handlar om hur man ska sköta om hyn (tyvärr konventionella produkter), vad som är bra att äta, att man behöver träna, sova bra, se till att man mår bra för övrigt och minska/undvika sol och stress (de sistnämnda är viktiga). Man kan göra test för att se hur gammal huden är jämfört med ens biologiska ålder. Man ska kunna få åldrande att gå tillbaka lite om man följer råden.

I slutet står det även en del om vad man kan göra för behandlingar, t ex botox, olika kemiska behandlingar etc. Lite hollywood-inspirerat.

Har inte läst ut den så jag kan inte lämna något ordentligt omdöme, men ett och annat guldkorn kan man nog hitta, eller få belägg för en del som man egentligen redan vet:-)

2012-02-05 @ 20:50:30
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Låter som en bra bok, tack för tipset! :)

2012-02-06 @ 09:01:25
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Mona / La Vie est Belle

Den där boken lät spännande! Jag tycker det är intressant att se sambandet mellan mat, hälsa och hy. Kul att där även finns recept i boken.

2012-02-22 @ 20:14:37
URL: http://est-belle.blogspot.com
Postat av: Hannah

Åh, den här boken har jag helt missat. Måste ha! Tack för tipset :)

2012-03-11 @ 15:47:10
URL: http://hannahcharlotta.blogpot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det var så lite så: :)

2012-03-11 @ 18:05:36
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0