Crazy Rumors Läppbalsam

 

Crazy Rumors Läppbalsam:

 

Ingredients: Certified Organic Jojoba Oil, Certified Organic Extra Virgin Olive Oil, Certified Organic Shea Butter, Candelilla Wax, Soy Wax, Natural & Organic Flavors and/or Pure Essential Oils, Vitamin E, Certified Organic Carnauba Wax, Natural Stevia.

 

Crazy Rumors läppbalsam är riktigt härliga, inte minst ifråga om doften. De tre doftalternativ jag testat är Perk Amaretto, som doftar exakt som mandelmassa, Gumball Berry Bubble, som doftar sött tuggummi blandat med bär, och slutligen A La Mode Banana Split, som precis som namnet säger doftar som en banana split glass. Av dessa tre gillade jag läppbalsamet med glassdoft bäst, medan jag tröttnade ganska fort på läppbalsamet som doftade av tuggummi, det doftade väldigt sött och i längden blev det lite för mycket.

 

Annars så glider läppbalsamen riktigt skönt på läpparna och läpparna blir mjuka och glansiga efter applicering. De hålls också återfuktade länge, däremot skulle jag önska att läppbalsamen skulle ge ännu mera fukt till läpparna, för speciellt under kalla årstider känns de lite otillräckliga.

 

+ Doftar väldigt gott, återfuktar bra och gör läpparna mjuka och glansiga.

Känns lite otillräckliga under kalla årstider.

 

Finns att köpas på classyorganic för 55 kr och på supersmoocher för £3.45, innehåll 4,2 g.

 

Betyget blir 4,5/5 möjliga.


Kommentarer
Postat av: Ninni

De där är toppen - alla doftar gott och de känns otroligt sköna på läpparna, de får högsta betyg av mig.

2011-10-02 @ 09:32:07
URL: http://coloubyninni.blogspot.com
Postat av: Sofie

Har vart sugen på Banana split länge. Hur mycket doftar den? Om man t ex jämför med Badgers cool mint (som jag har för mig att du har) Luktar den lika starkt som den?

2011-10-02 @ 10:13:39
URL: http://lecapitan.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Crazy Rumors läppbalsam doftar ganska så mycket och jag skulle nog säga att Badgers läppbalsam doftar lite mindre, även om det inte är så stor skillnad ifråga om doftens styrka.

2011-10-02 @ 12:35:57
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Agnes

Är lite extra nyfiken på den som luktar bananglass! :)

2011-10-02 @ 15:10:34
URL: http://agjo.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Crazy Rumors är fantastiska! Min absoluta favoritdoft Ginger Peach har tyvärr slutat tillverkas men det finns ju många andra härliga varianter!

2011-10-02 @ 18:44:00
URL: http://ingridbbeautiful.wordpress.com/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Agnes: Ja läppbalsamet med doft av glass luktar riktigt mumsigt. :)Ingrid: Synd att din favoritdoft slutat tillverkas, hoppas du hittar någon ny favorit i Crazy Rumors massiva utbud.

2011-10-02 @ 19:44:32
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: joanna

Hej jag heter Joanna är är 23 år.

När jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppet hjärtat om mitt liv med diagnosen och allt vad det innebär för att folk ska få mer förståelse och insikt för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder.

Finns även en dagens bloggtävling där du kan bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag och andra spännande tävlingar med fina priser som löshår,iphoneskal, heminredning, osv:)

Så besök gärna min blogg:)

2011-10-03 @ 11:56:57
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0