Önskelista inför julen

I skönhetsväg skulle jag inte ha något emot att få någon av dessa i julklapp:

 

 

1. En av 100% Pures Body Creams, mest sugen är jag på Cocoa Kona Coffee. Dessa lotions har hyllats av både Mona, Jenny och Elena, inte konstigt att man blir sugen på en då. Finns att köpas på eleven där man kan välja bland en mängd olika dofter.

2. En parfym från Maoli Perfumes i doften Chocolate Kingdom. Den här parfymen sägs dofta av kakao, vanilj och kokos, låter som något helt i min smak. Finns att hitta på loveko, maryfly och classy organic.

 

 

3. Detta lyxiga serum från Luxsit. Invigorating serum låter som en olja som skulle kunna passa min torra och orena hud väldigt bra. Innehåller bl.a. jordgubbsfröolja, tistelolja, rapsolja och druvkärnolja. Finns på eleven och classy organic.

 

4. Dr.Hauschkas Stone Colour Palett. Den här har jag varit nyfiken på länge men jag har ännu inte kommit mig för att köpa den, eftersom jag inte äger några ögonskuggor alls skulle denna vara perfekt. Finns bl.a. på Dr.Hauschkas egna webshop.

 

Önskar du dig någon skönhetsprodukt i julklapp?


Kommentarer
Postat av: Agnes

Åh, "Chocolate Kingdom" låter helt lovely! Är inne i en parfymperiod just nu. Kunde inte låta bli att klicka hem tre stycken solida parfymer från Pacifica och det ska bli himla roligt att testa. Hoppas att de luktar precis som jag har tänkt mig! Paletten ser jättefin ut tycker jag! Likaså krämerna och oljan :)

2011-11-30 @ 20:05:03
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Sofie

Åh gud, Dr Hauschka's ögonskuggepalett.. Jag har suktat efter den i evigheter. :)

2011-11-30 @ 21:23:09
URL: http://ekosmetika.wordpress.com
Postat av: Anonym

Mmmm nr 2 är oxå på min önskelista!! Hittade den på www.bodybazar.com - har en raaad andra saker från den webshopen som jag addat till min önskelista ha ha

2011-11-30 @ 21:45:54
URL: http://naturligbebis.blogspot.com/
Postat av: Malin

Gillar också 100% pures body creams. :-) Använde upp en "tub" förra vintern i varianten Rasberry och sen testat små testförpackningar på några andra. Men Rasberry är favoritdoften... :-)

2011-12-01 @ 08:10:50
URL: http://www.ekovacker.com
Postat av: Estelle

Härliga grejer helt klart :) Någon bodycream i från 100% Pure skulle jag väldigt gärna testa också, är i stort behov av en just nu och har faktiskt aldrig testat någon produkt i från 100% Pure.

Men men, måste nog hålla mig till något lite prisvänligare :(

Vet du kanske någon bra bodylotion som inte har så högt pris?

2011-12-01 @ 14:00:03
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Agnes: Jag har inte heller intresserat mig så mycket för naturliga parfymer förut, men nu har jag börjat göra det. Skall bli intressant att läsa vad du tycker om Pacificas parfymer sen. :)



Sofie: Det har jag också gjort. ;)



2011-12-01 @ 16:34:19
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Anonym: Body Bazar kikade jag också in på häromdagen, håller med dig om att de verkar ha mycket fint. :)



Malin: Hallondoft på en body lotion låter inte helt fel, mums. ;)



2011-12-01 @ 16:39:18
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Estelle: 100% Pures body lotion är antagligen ingen lotion jag kommer att börja köpa till vardags, just på grund av priset, därför är det perfekt att önska sig en i julklapp. :)

Just nu använder jag en body lotion från Lavera (Coconut Dream) som jag gillar, den doftar väldigt gott och verkar återfukta bra. Laveras body lotions finns på t.ex. bio naturel (http://www.bio-naturel.de/lavera/body-spa/) där de kostar 6,95€.

Suhada Nature som såldes på Lidl för inte så länge sedan hade också en bra och billig lotion, ca. 3€, tyvärr vet jag inte om Suhada Nature finns på Lidl längre.

2011-12-01 @ 16:45:00
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Estelle

Bra tips med Lavera :) tror jag såg den och flera av deras andra body lotions inne i City i en Hälsokostbutik för inte så länge sedan.

Suhada Nature verkar bara vara något som Lidl får in 1-2ggr om året, men i går blev jag glatt överraskad när jag gick in på Lidl och fick syn på lite av deras produkter igen :) Haffade en Handkräm för 25spänn :)

Tyvärr hade de ett väldigt litet utbud av produkter där jag var, men jag lär definitivt kolla i fler butiker!

2011-12-02 @ 21:20:56
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Så Lidl har fått in Suhada Nature igen, vad bra, då måste jag titta in en sväng där när jag har vägarna förbi. :)

2011-12-03 @ 10:03:09
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0