Dags för lite hemma spa

 

Som ni kanske märkt har uppdateringen på bloggen inte varit den bästa på sistone, jag har haft mycket att göra och bloggen har inte varit min första prioritet, men nu har jag som tur är lite mera tid över för bloggen.

Idag skall jag ta hand om mig själv lite extra och ordna ett hemma spa. Kroppen skall få sig lite extra omvårdnad med kaffeskrubben som jag gjorde tidigare i höst. Riktigt härlig skrubb som sprider en underbar väldoft i duschen, jag tycker till och med att den börjat dofta ännu godare nu när den har fått stå och "dra" en stund.


 

Sen tänkte jag också röra ihop en peeling för ansiktet, jag brukar göra den peeling som Ellinor skrivit om på sin blogg tidigare, den är billig, effektiv och minst lika bra som färdigköpta peelingar. Mitt ansikte är riktigt flagigt för tillfället och jag misstänker att det kanske beror på att en del av yttorrheten har börjat lösas upp, eller inbillar jag mig bara? Måste i vilket fall som helst peela bort en del av flagorna.

 

 

Till sist tänkte jag vårda ansiktet med en ansiktsmask, den här gången tänkte jag röra ihop en gammal favorit som jag brukade göra ofta förr men som jag av någon anledning har glömt bort på sistone. Den är i alla fall riktigt bra och enkel att fixa till, dessutom blir huden väldigt mjuk efteråt.

 

Hoppas ni alla får en mysig kväll!


Kommentarer
Postat av: Qbrium

MYYS! Jag älskar att använda både honung och yoghurt till ansiktet, men har aldrig kombinerat. Ska testa nästa gång jag köper hem naturell.sv: Synd att krämen inte hjälpte tillräckligt mycket. Den kanske inte hjälper för extrem-fall... men, sen är det ju från "person till person".

2011-11-15 @ 18:27:32
URL: http://4u-yourspace.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det är som du säger väldigt olika från person till person, mitt eksem begränsar sig till händerna och armvecken så egentligen har jag inte så mycket eksem, men det jag har är väldigt envist.

Det är flera som verkar tycka väldigt mycket om Eczema & Psoriasis balmet så jag tycker absolut du kan testa, till någon mån tror jag säkert att det hjälper.

2011-11-15 @ 19:55:06
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Pernilla/ekoenkelt

Jisses vad pyssligt och härligt! Perfekt för ruggiga november då man egentligen bara vill låsa in sig i badrummet!

2011-11-15 @ 21:54:12
URL: http://ekoenkelt.wordpress.com
Postat av: B R O W N S U G A R

MYS :D

2011-11-15 @ 22:59:42
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Pernilla: Eller hur! :)Brownsugar: :D

2011-11-16 @ 10:14:12
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Malin

Hemmafix har jag tänkt bli bättre på. Det blir ibland, men inte allt för ofta... Egentligen är det ju lättare med alla allegier jag har om jag skulle använda ännu mindre ingredienser. Mask med youghurt har jag gjort men inte med honung. Skrubben har jag faktiskt testat också. Men bra att du är så flitig så man blir påmind om att man borde göra mer sånt... :-)

2011-11-16 @ 12:54:08
URL: http://Www.ekovacker.com
Postat av: BodyBazar

We Like!!!!

2011-11-16 @ 13:38:14
URL: http://www.bodybazar.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Malin: Egentligen gör jag inte heller så mycket själv men det händer någon gång ibland, men jag skulle verkligen också vilja bli bättre på det. Skulle t.ex. vara kul att kunna göra en egen kräm. :)

Vad tyckte du om skrubben förresten?

2011-11-16 @ 16:06:29
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag gillar den! :-) Framförallt inte uttorkande när man är torr i huden. Jag har blandat småportioner och byt ut dl mot matskedar istället så blir det inte så mycket på en gång. Men jag tar bort apelsinen och chokladen eftersom jag kan reagera mot det och då blir det ju inte så förtrollande doft utan doftar bara kaffe... Men riktigt bra är den! :-)

2011-11-18 @ 17:54:02
URL: http://www.ekovacker.com
Postat av: Malin

Gjorde just ett inlägg där skrubben kom med och så en länk till dig så klart...;-)

2011-11-19 @ 11:45:29
URL: http://Www.ekovacker.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0