MooGoo

 

Moogoo är ett Australienskt naturligt märke jag nyss upptäckt och jag känner mig väldigt exalterad över det här märket.

 

Så här står det om MooGoo på deras hemsida:

 

"MooGoo is an Australian company that makes a range of natural, safe products with effective active ingredients designed for people with skin and scalp problems.

MooGoo was first made when the founder adapted a cream used in dairy farms to help a family member with a skin problem. The dairy version of ‘udder cream’ was designed to heal cow’s udders and keep them in good condition for milking. It was full of skin repair ingredients and no fillers.

We have since expanded to make a range of skin products for people with skin problems. We use the same philosophy in all their products. The full strength of healing ingredients and no petroleum or chemical based ingredients. All ingredients are listed on products."


Deras hemsida är väldigt fint uppbyggd med flera sevärda videor och de har också utförlig information på hemsidan om de ingredienser deras produkter innehåller, känns överlag som ett väldigt trevligt märke.

 

MooGoo har som sagt specialiserat sig på att göra naturliga produkter för problemhud, såsom eksem, psoriasis och akne, men de har också andra produkter. Det är flera som verkar gilla deras produkter väldigt mycket, läs bland annat här och här. På makeupalley får deras produkter också väldigt bra omdömen.


Jag kan inte motstå MooGoos produkter och någon gång under hösten blir det nog en beställning därifrån. Mest nyfiken är jag på Eczema & Psoriasis BalmFull Cream samt deras Deodorant Cream som fått väldigt bra omdöme på den här bloggen. MooGoos produkter kan man köpa på deras webshop, de levererar över hela världen.

Om ni kikar in på deras hemsida glöm inte att kolla på deras videor som är väldigt fint gjorda och väldigt informativa.

Kommentarer
Postat av: Susanna

Hejsan! Vad roligt att du också har upptäckt Moogoo, och bor i Finland dessutom! Jag har själv bott i Australien så det var på det viset jag kom i kontakt med märket.Frakten kostade 12 dollar, alltså kring 7-8 euro, vilket är otroligt billigt. Är ju nästan dyrare att skicka paket mellan finland-sverige.. Beställer du deras schampo/milk wash så blir frakten något dyrare eftersom de väger mera. Leveransen är också väldigt snabb, brukar ta mindre än en vecka från att man har gjort beställningen.Min favvo produkt är nog oil cleansern. I min lilla moogoo samling har jag även full cream, udder cream, anti aging cream, acne cream och ett litet prov av MSM cream. Diggar alla krämerna!

Har aldrig varit så otroligt nöjd med ett företag, Moogoo forever liksom. Min hy har blivit så enormt mycket bättre sedan jag började använda det för något år sedan. Jag rekommenderar det åt allihopa, speciellt om man har känslig hy.Ifall du har facebook kan du kolla in på deras sida, där de varje dag skriver lite smått och gott och svarar på folks frågor. Länk: http://www.facebook.com/moogooskincareaustralia

2011-08-26 @ 18:53:37
URL: http://yeahsussu.wordpress.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Vad billigt portot var om man tänker att de skickar ända från Australien.

Kul att höra att du är nöjd med alla deras produkter, det känns som att min beställning från MooGoo kommer att bli ganska stor, är ju nyfiken på alla deras produkter. ;)

2011-08-26 @ 20:50:09
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Susanna

Ja, och det är ju ännu mera positivt att produkterna inte är överdrivet dyra heller. Dessutom är deras kundservice superb, väldigt jordnära. Är bara att maila dom om du är osäker på någon produkt, de kan hjälpa dig att hitta det som du behöver. Tror inte de har många kunder i Finland, när jag beställde skrev dom att de tyckte det var så roligt och exotiskt när de får skicka produkterna ända till Finland, haha.Jag har bara positiva erfarenheter av MooGoo! Givetvis varierar ju resultaten från person till person, men med tanke på hur mycket positiv respons de får så måste de ju vara bra :) Det är definitivt ett företag som förtjänar mera uppmärksamhet.

2011-08-26 @ 21:59:25
URL: http://yeahsussu.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Oj oj oh vad lockande saker! Kostar frakten bara 12 AUD ända till Sverig/Finland?Tack för tipset Elisabeth och tack för info Susanne.

2011-08-27 @ 01:27:14
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Susanna: Priserna är ju väldigt överkomliga, jag tycker också att jag bara läst bra saker om deras produkter både på deras hemsida och på makeupalley.

Bara min nuvarande ansiktskräm tar slut så skall jag skicka iväg en beställning, vet inte om jag kan vänta så länge dock.Ingrid: Visst är de. :) Frakten verkar bara kosta 12 AUD från Australien till Finland, men sen beror det väl lite på hur mycket paketet väger också som Susanna skrev.

2011-08-27 @ 07:30:31
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Susanna

De använder en s.k "Standard Table rate" när det gäller frakt, som är 12 AUD. Det betyder i princip att oberoende om du köper EN ansiktskräm eller 15 st så är frakten fortfarande bara 12 dollar.Man kan testa på deras hemsida, lägg de produkterna du vill ha i din shopping cart och sedan kan du klicka på "Get a quote", så räknar det ut vad det kommer att kosta. Köper du milk wash, shampoo eller conditioner så blir frakten som sagt lite dyrare eftersom de väger en del, frakten blir från 23 dollar och uppåt beroende på hur många du köper.

2011-08-27 @ 08:28:45
URL: http://yeahsussu.wordpress.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Okej, bra att veta. Tack så mycket för infon Susanna. :)

2011-08-27 @ 11:36:51
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Sofie

Låter kanon! Kommer nog beställa hem lite till hösten jag också. =)

2011-08-27 @ 13:33:34
URL: http://lecapitan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0