hej starka naglar

 

Jag vet inte om det var för att jag bytte ut min vanliga handkräm mot en naturlig, eller om det var för att jag började använda just Lavera Basis Sensitive handkräm, men mina naglar har blivit mycket starkare än de var förut.

I somras var mina naglar hemska, de skivade sig hela tiden och var tunna som löv. Men när jag i slutet av sommaren bytte till den här handkrämen från Lavera blev mina naglar som förbytt. Jag har aldrig förut haft starka naglar men nu, nu är de faktiskt starka och skivar sig nästan aldrig.

Min syster sa också att hon tyckte att hennes naglar blivit hårdare, även om hon redan från början hade starka och väldigt fina naglar.


Kommentarer
Postat av: Estelle

Det är ju intressant om det just handlade om bytet av handkräm?!? Sådant är ju svårt att veta.

2010-12-19 @ 11:46:25
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Ja det är just det som gjort mig lite fundersam, var det för att jag började använda naturlig handkräm eller är det just den från Lavera som är speciellt bra för naglarna, hmm. Kanske man får reda på det tids nog när man börjar använda någon annan naturlig handkräm.

2010-12-19 @ 12:20:02
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elin

Senast igår funderade jag på samma sak, om mina naglar blivit starkare. Jag tror att det är bytet till natulig och ekologisk handkräm, i alla fall för min del. När jag smörjer in händerna brukar jag i bland gnugga lite extra över naglarna och nagelbanden.

2010-12-19 @ 15:41:42
URL: http://www.ekoprincess.se/blogg
Postat av: hanan

Kul att du har hittat en produkt som funkar för dina händer och naglar. Lavera verkar vara en spännande produkt :)

2012-02-02 @ 21:49:16
URL: http://www.bodybazar.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Ja Lavera har många bra produkter. :) Den här handkrämen är verkligen bra på att återfukta händerna, men tyvärr blir mitt handeksem irriterat av den så jag har blivit tvungen att sluta använda den nu.

2012-02-03 @ 12:13:27
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0