Doftfritt som doftar gott


BioNaturel är en webshop som jag beställer ifrån med jämna mellanrum, just för att man där hittar de vanliga naturkosmetiska märkena som t.ex. Lavera, Logona, Sante och Weleda till förmånliga priser.
Det senaste jag beställde från bionaturel var två av mina favoritduschtvålar från Weleda, en hårolja från Weleda samt en parfymfri handkräm från i+m.

Jag har märkt att eksemet på mina händer inte riktigt kommer överens med eteriska oljor alla gånger så därför brukar jag oftast smörja in händerna med en parfymfri handkräm.
Jag förväntade mig att den här handkrämen inte skulle dofta särskilt mycket eftersom den är parfymfri, men faktum är att den doftar otroligt gott och sött av vanilj, säkert på grund av vaniljextraktet som finns i krämen. Om alla produkter i i+ms parfymfria serie Freestyle luktar lika gott av vanilj som handkrämen skulle jag absolut kunna tänka mig att köpa mer ur serien för vaniljdoften är verkligen helt underbar. Blev så sugen på body lotionen ur samma serie...:)

Kommentarer
Postat av: Sofie - EKOsmetika

Härligt! Blev lite sugen jag också. Är på jakt efter en ny handkräm och vanilj är ju aldrig fel. :)

2012-02-28 @ 15:25:02
URL: http://ekosmetika.wordpress.com
Postat av: Ylva / Organic Glow

Nä, nu får alla sluta blogga om fantastiska vaniljdofter. Det ruinerar mig, haha! Senast igår beställde jag hem en parfym från Florame. Och nu vill jag klicka hem lite allt möjligt ur serien från i+m.:D

2012-02-28 @ 15:30:18
URL: http://http.//organicglow.blogspot.com
Postat av: Dorte Nissen

Hej

det är faktisk mandeloljan som ger den vaniljliknande doft. Krämen innehåller inte vanilj. Deras bodylotion luktar likadant och är väldigt bra (tycker jag). Mitt eksem vill också helst "ha" produkter utan eterisk olja.

2012-02-28 @ 20:15:18
URL: http://www.simplypure.se
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Dorte: Enligt ingredienslistan på handkrämen och enligt i+ms hemsida så innehåller den vaniljextrakt, men kanske mandeloljan bidrar till att förstärka vaniljdoften.

Kul att höra om body lotionen, den måste jag testa! :)

2012-02-28 @ 21:30:43
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Sofie: Jag får heller aldrig nog av god vaniljdoft. :)Ylva: Haha, jag har blivit sugen på en hel del nytt också efter att ha läst olika bloggar, bl.a. 100% Pures Lip Glaze Peach Bellini står på min inköpslista efter att du visade upp det på din blogg. ;)

2012-02-29 @ 09:07:27
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Estelle

Ansiktsrengöringen i samma serie luktar också vaniljmums :)

När jag hade den blev jag sugen på att slicka mig runt munnen varje gång ;)

2012-04-20 @ 13:35:22
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Jag kan förstå det! ;)

Vaniljdoften är verkligen härlig, kan nästan inte komma på att jag haft någon produkt som doftat godare av vanilj än handkrämen, doften känns så äkta och varm på något sätt.

2012-04-20 @ 20:17:20
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0