Gloss & Vibrancy Conditioner

 

Mádara Gloss & Vibrancy Conditioner:

 

INCI: Aqua/Vatten, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin*, Betain, Distearylethyl Dimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Chamomilla Recutita (Kamomill) Extrakt*, Tillia Cordata (Lindblom) Extrakt*, Humulus Lupulus (Humle) Extrakt*, Plantago Major (Groblad) Extrakt*, Betula Alba (Björk) Extrakt*, Vaccinium Macrocarpon (Tranbär) Extrakt*, D-panthenol (Provitamin B5), Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aroma**, Citral**, Eugenol**, Limonene**, Linalool**

* från ekologiskta odlingar
** äkta eteriska oljor

Det känns som att jag verkligen har hittat rätt i fråga om hårvårdsprodukter nu, först schampot från Logona som passade mitt hår ypperligt bra och nu det här balsamet som också visade sig vara en fullträff.

Det här balsamet är ämnat för normalt hår och jag var lite rädd för att det inte skulle räcka till för mitt relativt torra hår, men det visade sig vara just rätt för mitt hår. Konsistensen är krämig och ganska fast och balsamet luktar härligt av örter och gräs. Jag behöver en medelstor klutt för att balsamet skall täcka hela mitt hår.
Håret blir verkligen mjukt, återfuktat, utrett och glansigt av balsamet och detta utan att det tynger ner håret det minsta. Mitt hår blir så mycket finare när jag använder det här balsamet och de naturliga vågorna i mitt hår kommer fram bättre. Jag har faktiskt inget negativt att säga om det här balsamet och jag tror inte jag kommer att vilja testa något nytt balsam nu på ett bra tag, för det här är riktigt, riktigt bra.

+ Gör mitt hår mjukt, glansigt och fint. Håret både känns och ser fantastiskt ut. Doftar gott.
Inget.

Finns att köpas på softskin för 94 kr och på hyvinvoinnin för 11,90 € samt på eleven, innehåll 250 ml.

Betyget blir 5/5 möjliga.


Kommentarer
Postat av: Jenny / Rosella Eco Beauty

Vad roligt! Testade det lite i somras med gott resultat och har en tub hemma som jag inte hunnit ta mig an ännu. Men nu blir jag extra sugen och får ännu större förhoppningar om att det kan vara rätt för mig också :)

2011-09-23 @ 20:34:02
URL: http://www.rosellaecobeauty.se
Postat av: Sofie

Låter ju kanonbra! Ska prova den nästa gång jag handlar balsam. =)

2011-09-23 @ 20:55:20
URL: http://lecapitan.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Jenny: Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara så här bra så det kändes riktigt roligt när jag märkte hur bra det passade mitt hår.

Hoppas du blir lika nöjd med det som jag är. :)



Sofie: Det är verkligen ett bra balsam till ett bra pris. :)

2011-09-24 @ 10:06:23
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Agnes

Alltid lika roligt när man hittar en fullträff! Ska absolut komma ihåg denna till nästa gång jag ska köpa ett nytt balsam :)

2011-09-24 @ 10:31:34
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Moder Natur

Vad roligt att du testat detta, jag lade precis in en beställning på både shampo och balsam! Hoppas på bra resultat även för mig!

2011-09-25 @ 14:27:25
URL: http://modernatur.org/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Hoppas du också blir nöjd med deras balsam. :)

2011-09-25 @ 16:30:07
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Pernilla/ekoenkelt

Jag gillar också Mádaras schampo + balsam. Har den andra varianten, men det blir verkligen mjuk och lent! Det är svårt att känna någon skillnad om man tänker tillbaka till gamla konventionella silikonbalsam faktiskt.

2011-09-26 @ 10:51:32
URL: http://ekoenkelt.wordpress.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Silikonbalsam var faktiskt aldrig något jag upplevde att mitt hår skulle ha blivit lent av, men det blir det däremot av Mádaras balsam.

2011-09-26 @ 14:48:46
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0