100% Pure Mascara

100% Pure Ultra Lenghtening Mascara i nyansen Black Tea:

 

Ingredienser: Organic Green Tea, Vitamin E (a-tocopherol), Honey Beeswax, Contains All or some of the following Pigments: Blackberry, Blueberry, Black Tea, Grape Skin, Pomegranate, Acai Berry, Boysenberry, Blackcurrant and Raspberry, Oat Protein, Wheat Protein, Provitamin B5, Seaweed Powder, Coconut Stearic acid, Mica (for shimmer in the Blackberry and Blueberry), Cocoa Butter, Pearl Powder, Rice Powder, Cacao Powder and Powdered Coffee Beans, Lavender Honey, Extracts of Oregano, Thyme, Rosemary, Lavender and Golden Seal.

 

Vissa naturliga mascaror har jag upplevt att man måste måla väldigt länge med för att få resultat, men med denna från 100% Pure får man resultat snabbt. Borsten är lätt att måla med och fransarna får rejält med färg. Fransarna får också väldigt bra längd och volym och man kan bygga upp riktigt snygga fransar med den här mascaran. Den sitter bra på fransarna och den har aldrig färgat av sig under ögonen, däremot har jag någon gång märkt små mascaraflagor på inre fransraden, inte så många att det stör dock.

Mascaran sägs också vara vattenresistent, jag har inte hårdtestat den i några extrema förhållanden men visst har den klarat av att få någon enstaka regndroppe på sig utan att börja rinna. Den är ändå lätt att tvätta bort med en vanlig rengöring.

 

Med andra ord en riktigt bra mascara som jag troligtvis kommer att köpa igen. Det enda negativa jag har att säga är att fransarna ibland tenderar att klumpa ihop sig, men det här kan man ganska lätt åtgärda med mascara borsten, samt att den har blivit torr i konsistensen ganska fort, jag köpte den för mindre än två månader sedan och redan nu har jag märkt att konsistensen blivit torrare och därmed mera svårjobbad.

 

+ Ger riktigt bra volym och längd, sitter bra på fransarna, lätt att tvätta bort.

Ibland tenderar fransarna att klumpa ihop sig, konsistensen har blivit torrare ganska fort.

 

Finns att köpas på eleven för 195 kr eller 21,40 €, innehåll 9 g.

 

Betyget blir 4/5 möjliga.


Kommentarer
Postat av: Anna/Fru C

Jag gillade också den här mascaran, men jag tyckte att min började bli torr först efter 5-6 månader. Min räckte ungefär 6 månader, vilket jag upplever är ganska kort tid (även om jag vet att man ska byta mascara ungefär så ofta). Men jag tror absolut att jag kommer att köpa den igen!

2011-10-27 @ 15:28:40
URL: http://hemmahosfruc.blogspot.com
Postat av: Qbrium

sv: tack! Det skulle vara jättesnällt. Sidorna får gärna vara på svenska, eller engelska då jag faktiskt inte kan finska, haha!Maila mig gärna med uppgifter :)

2011-10-27 @ 15:46:54
URL: http://4u-yourspace.blogspot.com/
Postat av: Marie

Hej!

Måste bara få dela med mig av mitt bästa tips för mascaror som "torkar" snabbt: spraya på lite naturligt ansiktsvatten och stoppa in borsten i hylsan igen så brukar det bli bra igen!

(Jag brukar använda Dermanord's Freshener Raspberry & Aloe).Bra tips förresten, jag har tänkt att köpa den här mascaran ett tag och nu kommer jag äntligen våga slå till :)

2011-10-27 @ 18:55:24
URL: http://allsaint.devote.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Anna: Vad länge din mascara höll sig bra jämfört med min, kanske det beror på att jag använt min så gott som varje dag.Qbrium: Jag är faktiskt inte heller särskilt bra på finska eftersom svenska är mitt modersmål. ;)

Jag mailar dig om webshoparna imorgon eller senast på lördag, skall försöka samla ihop alla som är bra.

2011-10-27 @ 18:55:38
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Marie: Tack för tipset, det skall jag testa så fort jag får hem ett ansiktsvatten jag köpt. :)

2011-10-27 @ 19:03:16
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Agnes

Låter som något för mig om den håller så bra som du säger! Mascaran från Nvey Eco släpper en del och faller ner under ögat under dagen. I morse var det väldigt, väldigt dimmigt när jag cyklade till skolan vilket gjorde att mascaran blev blöt igen och liksom löstes upp och färgade av sig på locken. Fick fixa till det inne på toan när jag kom till skolan och det var nog tur att jag gjorde det! Nu förstår jag varför många saknar konventionella mascaror SÅ mycket, detta är nämligen min första naturliga mascara..

2011-10-27 @ 19:15:28
URL: http://ekolicious.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Synd att mascaran från Nvey Eco inte hålls på plats.

Den första naturliga mascara jag köpte var ingen höjdare heller, den gav väldigt lite effekt och torkade aldrig på fransarna heller. Som tur är finns det också bra naturliga mascaror. :)

2011-10-28 @ 13:31:36
URL: http://beautytalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0