schampo och andra trevligheter

 

Eftersom jag tyckte att jag köpte en hel del skönhetsprodukter före jul från alla möjliga webshopar tänkte jag att jag inte skulle behöva beställa efter något på länge, väldigt länge. Men nu har jag köpt både ett schampo från John Masters Organics och en ansiktsolja från Dr. Hauschka.

 

Nåja, schampot var faktiskt en försenad julklapp till mig själv och ansiktsoljan blev jag så förtjust i, efter att ha fått testa den av min syster, att jag bara var tvungen att köpa en. ;)

 

Jag passade också på att plocka på mig den senaste produktkatalogen från Melvita, en till katalog att lägga till min samling. :)

 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tycker också om att samla på mig kataloger, det är så härligt att bläddra i dem i lugn och ro när man är hemma!

Men var hittade du Melvita-katalogen? Jag har tittat efter märket i några hälsokostbutiker här i Göteborg, utan att hitta det.

2011-01-02 @ 13:58:36
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Jag plockade på mig Melvita katalogen på Sokos som är ett varuhus här i Finland där jag bor. En del av produkterna i Melvitas sortiment finns också att köpas på beautybay (http://www.beautybay.com/melvita/?gclid=COGTvNjKm6YCFcM33godrkjqmw) som levererar till Sverige.

Jag har försökt googla runt efter en svensk webshop

som säljer Melvita men har hittills inte hittat någon, men som sagt kolla in beautybay där en del Melvita produkter finns. :)

2011-01-02 @ 14:17:00
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Jenny / Rosella Eco Beauty

Åh, ska bli spännande att höra vad du tycker om ansiktsoljan. Skulle själv vilja testa den, men har redan ett par oanvända ansiktsoljor här hemma som ska testas först.

2011-01-02 @ 16:49:22
URL: http://rosellabeauty.wordpress.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Hittills verkar den vara väldigt bra och känns skön på huden, det här är faktiskt den allra första ansiktsoljan jag testar och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. :)

2011-01-02 @ 19:31:05
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Katarina

Kul att oljan gillas tycker en Hauschkanörd som jag. Var medveten om att oljan är för FET och oren hud och är tänkt att normalisera för hög fettproduktion även om det inte känns så när den appliceras.

2011-01-04 @ 15:50:00
URL: http://ekologiskskonhet.blogspot.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Det var därför jag tänkte att den kanske skulle funka bra till min hud som tenderar att blir ganska fet emellanåt, men skulle man kanske behöva komplettera med en annan olja för att få mer fukt eller vad tror du? Nu när det är så kallt ute.

2011-01-05 @ 15:01:14
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Katarina

Du kan kombinera den med den flytande dagcremen från Dr. Hauschka. Antingen blandar du båda direkt i handen eller så lägger du den på de partier som behöver fukt. Du får experimentera och se vad din hud behöver. Den är suverän på områden som har pormaskar också eftersom den öppnar huden.

2011-01-08 @ 15:54:04
URL: http://ekologiskskonhet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0