på min vill-ha lista just nu


Det finns en hel del naturliga skönhetsprodukter som jag skulle vilja lägga vantarna på just nu, jag är riktigt sugen på:

1. Alqvimias Queen of Egypt Body Oil, jag har hört att den luktar helt fantastiskt och att den kan användas som en parfym också. Den är ganska dyr men å andra sidan har jag ingen naturlig parfym ännu.


2. Nagellack från Scotch Naturals i nyanserna Bitter'n Twisted, Blood and Sand och On The Rocks. Till hösten gillar jag att ha lite mörkare lack på naglarna och de två längst till vänster ser riktigt fina ut. On The Rocks är ett genomskinligt lack som också funkar som ett under- och överlack för extra bra hållbarhet.

 

3. Kokosolja till mitt torra hår som behöver all fukt det kan få, kokosolja verkar vara riktigt omtyckt efter vad jag har läst på den här och den här bloggen.

 

 

 

4. Läppstift från Lavera, det är dock lite svårt att se de verkliga nyanserna utgående från bilderna på deras hemsida så jag har svårt att bestämma mig för vilken nyans jag helst skulle vilja ha. Är det någon som testat och vet hur nyanserna ser ut in real-life?

 

Vad finns på din vill-ha lista för tillfället?


Kommentarer
Postat av: Estela

Vet du vart kan köpa PUKKAS kokos olja?

2011-08-04 @ 16:16:53
URL: http://www.greenecojournal.wordpress.com
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Kokosoljan från Pukka finns att köpas på den brittiska webshopen Lovelula (http://www.lovelula.com/pd_pukka_organic_coconut_oil_100ml.cfm).

2011-08-04 @ 20:25:58
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Moder Natur

Alqvimias olja har jag också varit sugen på - men man vill provlukta innan man köper. Ett doftprov hade varit perfekt!



På min vill ha lista står just nu den här produkten högst: Kroppssmör från organic Essence! Verkar underbart. Och så är jag sugen på att testa mineralsmink från Svenska TiKei.

2011-08-04 @ 23:59:55
URL: http://modernatur.org/
Postat av: Estela

Tack!

2011-08-05 @ 13:53:46
URL: http://www.greenecojournal.wordpress.com
Postat av: Estelle

Åh Queen of Egypt body oil vill jag också ha, min syrra har ett litet prov på den..luktar härligt!

Det är verkligen synd att parfymer oftast är så dyra :(

2011-08-05 @ 14:07:14
URL: http://tankarsombankar.blogg.se/
Postat av: Elisabeth-beautytalk

Moder Natur: Ett doftprov hade varit bra så att man skulle kunna provdofta först men förhoppningsvis så luktar den gott, jag tycker det är så många som tycker att den doftar helt gudomligt.



Tikes mineralsmink är jag också nyfiken på, just nu använder jag Lily Lolos mineralfoundation och även om jag är väldigt nöjd med den är det alltid kul att testa något nytt.



Estela: Varsågod. :)



Estelle: Ja det är synd att de kostar så mycket, Alqvimias Kroppsolja är ju inte direkt något undantag. Men det är så sällan jag köper någon parfym så jag tror jag skall slå till på den här i alla fall.

2011-08-05 @ 15:33:19
URL: http://beautytalk.blogg.se/
Postat av: Agnes

Åh, kokosolja är jag också sugen på att testa! :)

2011-08-08 @ 12:03:01
URL: http://agjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0